Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017 11:33

Τριφυλία: Εκδηλώσεις για την αποκατάσταση της υγείας του Γρηγόρη 

Γράφτηκε από τον
Τριφυλία: Εκδηλώσεις για την αποκατάσταση της υγείας του Γρηγόρη 

 

Τριήμερο εκδηλώσεων ξεκινά σήμερα Σάββατο στην Τριφυλία, για να βοηθήσουν όλοι μαζί το Γρηγόρη, το νεαρό παιδί από τα Φιλιατρά προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε τα Χριστούγεννα.

Ετσι διοργανώνεται τουρνουά μπάσκετ το Σάββατο και την Κυριακή στο κλειστό γήπεδο Γαργαλιάνων και μουσική συναυλία την Δευτέρα το βράδυ στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών, με την συμμετοχή 16 καλλιτεχνών. Ολοι συμμετέχουν είναι αφιλοκερδώς, και παράλληλα επιχειρήσεις της περιοχής στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Η οργάνωση των εκδηλώσεων ανήκει στους συλλόγους της ΔΕ Φιλιατρών και στο Δήμο Τριφυλίας. Μάλιστα χθες το μεσημέρι, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, απευθύνθηκε κάλεσμα τόσο από το δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα όσο και από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανδρέα Μπουγά σε όλους, να βοηθήσουν όπως μπορούν.

Ο κ. Κατσίβελας σημείωσε μεταξύ άλλων: «Οπως πάρα πολύ καλά γνωρίζετε το έτος 2017 για το Δήμο Τριφυλίας είναι ένα έτος αλληλεγγύης. Είναι αυτονόητο ότι όπου υπάρχει ανθρώπινος πόνος, όπου υπάρχει δυστυχία, όπου υπάρχει ανάγκη, οφείλουμε σαν κοινωνία να τρέχουμε και να συνδράμουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχει ένας συμπολίτης μας, ένα νέο παιδί το οποίο είχε πολύ πρόσφατα ένα τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται να μπει σε διαδικασία φροντίδας και αποκατάστασης της υγείας του. Είναι μία διαδικασία πάρα πολύ κοστοβόρα, την οποία η οικογένεια δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Είναι πάρα πολύ συγκινητικό και είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που αυτή η κοινωνία, η κοινωνία της Τριφυλίας, δείχνει αυτά τα ανακλαστικά αλληλεγγύης και προσέγγισης του ανθρώπινου πόνου».

Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανδρέας Μπουγάς αναφέρθηκε στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων σημειώνοντας καταρχάς ότι θα είναι τριήμερες. Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο Γαργαλιάνων θα γίνει τουρνουά μπάσκετ από 7 έως 9 το βράδυ όπου θα πάρουν μέρος οι ομάδες Εράνη Φιλιατρών, Γυμναστικός Σύλλογος Γαργαλιάνων, Αθλητικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, Δίων Κυπαρισσίας και Μαντ Μπροξ. Επίσης θα γίνει αγώνας κορασίδων πριν τον τελικό την Κυριακή. Τη Δευτέρα στις 9.30 το βράδυ θα γίνει η συναυλία με τη συμμετοχή 16 καλλιτεχνών.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER