Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012 00:59

Σε ετοιμότητα για περιστατικά από την Ηλεία το Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Σε ετοιμότητα για  περιστατικά από την Ηλεία το Νοσοκομείο Καλαμάτας

Σε ετοιμότητα τέθηκε χθες το πρωί το Νοσοκομείο Καλαμάτας, προκειμένου να υποδεχθεί χειρουργικά περιστατικά από το Νοσοκομείο Πύργου, το οποίο από το Σάββατο το βράδυ αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας από τις πλημμύρες που έπληξαν την πρωτεύουσα της Ηλείας και τα γύρω χωριά.

Μέχρι χθες το απόγευμα, στην Καλαμάτα είχαν διακομιστεί τρία χειρουργικά περιστατικά καθώς επίσης ένα άτομο διασωληνωμένο για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας αποτελεί ένα από τα νοσοκομεία υποδοχής νοσηλευόμενων από το νοσοκομείο του Πύργου, μαζί με αυτά της Πάτρας, της Αμαλιάδας και το Παναρκαδικό Τρίπολης.

Οπως έκανε γνωστό στην «Ε» ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος, υπήρξε συνεχής επικοινωνία τόσο μεταξύ των διοικήσεων των δύο νοσοκομείων, όσο και μεταξύ των ιατρικών τους υπηρεσιών, ώστε να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εισαγωγή των επιπλέον περιπτώσεων στο νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Το Νοσοκομείο Καλαμάτας προετοίμασε κλίνες στις δυο χειρουργικές κλινικές του ενώ διέθεσε και τρία ασθενοφόρα για να διενεργήσουν τη διακομιδή από τον Πύργο στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.


NEWSLETTER