Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 17:35

Βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης

Γράφτηκε από την

«Ελα κι εσύ… και πρόσφερε χαμόγελα αγάπης!». Αυτό είναι το σύνθημα για τη χαρούμενη βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης που θα γίνει την Παρασκευή και ώρα 9.15 μ.μ., στον χώρο αθλοπαιδιών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου Καλαμάτας.

Τη μουσικοχορευτική βραδιά θα παρουσιάσουν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Αστρη Μαυρέα και Νίκος Κουρής. Θα συμμετέχουν το ροκ μουσικό συγκρότημα "Blues Escape", οι Μάριος Σαρέλλας, Δημήτρης Αθανασακόπουλος και Ελένη Πανταζοπούλου, o Σύλλογος Χορού "Just Dance School" και η Ακαδημία Χορού "Απόλλων και Αρτεμις".

Αντί εισιτηρίου, όσοι συμμετέχουν καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, γάλα, ζάχαρη, αλεύρι, τρόφιμα σε κονσέρβες κ.α.) για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, σε μια βραδιά που θα συνδυάζει αλληλεγγύη, αγάπη, τραγούδι, χορό και μουσική.

Η εκδήλωση υλοποιείται υπό την αιγίδα του "Καλαμάτα 2030", με τη συνεργασία του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας, της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης "Φάος", του Χορευτικού Συλλόγου “Dance Challenge” και του ΝΟΚ.