Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 07:47

Καλαμάτα: Έτρεξαν στο “Penny Marathon” για τα αδέσποτα ζώα

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Έτρεξαν στο “Penny Marathon” για τα αδέσποτα ζώα

Πενήντα άνθρωποι έτρεξαν, έκαναν ποδήλατο και περπάτησαν, για τα τετράποδα φιλαράκια μας, στον χθεσινό μαραθώνιο αγάπης για τα αδέσποτα ζώα “Penny Marathon”.

Το μήνυμα της δράσης ήταν “να έρθει μια ώρα που δεν θα υπάρχει κανένα αδέσποτο στο δρόμο” - και ευρύτερα: “Αγαπώ τους ανθρώπους και τα ζώα, φροντίζω το περιβάλλον, στηρίζω τη ζωή, δημιουργώ ένα καλύτερο αύριο, κληρονομιά για τις επόμενες γενιές”.

Η διαδρομή του μαραθωνίου, των 42 χιλιομέτρων, ξεκίνησε από το “Πανελλήνιο” στην Καλαμάτα και τερμάτισε στη Μεσσήνη, στο “Kokkous Coffee”, όπου τερμάτισαν και οι δρόμοι των 12 και των 3 χλμ. που ξεκίνησαν από την είσοδο της πόλης.

Η δράση που οργανώθηκε από τον Φιλοζωικό Ομιλο Καλαμάτας και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, πραγματοποιήθηκε για 4η φορά στη Μεσσηνία και για πρώτη φορά ένωσε την Καλαμάτα με τη Μεσσήνη.

Ακολούθησε το after Penny Marathon beach party στην παραλία της Μπούκας, στο “Buka Buka Mare” με τη συμμετοχή πολύ κόσμου.

Η εκπρόσωπος του Φιλοζωικού Κατερίνα Παπουτσόγλου μας είπε ότι “είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή και από τη στήριξη από πολλούς χορηγούς, που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να το φέρουμε σε πέρας”.


NEWSLETTER