Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 09:39

Συλλέγουν και στη Μεσσηνία βιβλία για καρκινοπαθείς

Γράφτηκε από την
Συλλέγουν και στη Μεσσηνία βιβλία για καρκινοπαθείς

Βιβλία με ιδιόχειρη αφιέρωση για τους καρκινοπαθείς που νοσηλεύονται, συλλέγει και φέτος το WinCancer στήνοντας τη δική του ξεχωριστή βιβλιοθήκη αγάπης με το πρόγραμμα ΔιαβάΖΩ #3.

Στην επιτυχημένη πρωτοβουλία βοηθά με τη συμμετοχή του και το Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πρόνοιας του Δήμου Πύλου – Νέστορος. Με τα άξια στελέχη του και την ενεργή συμμετοχή των δημοτών, του Γυμνασίου Μεθώνης και της διευθύντριάς του Σοφίας Γιακμογλίδου, αλλά και με την πολύτιμη συμβολή του βιβλιοπωλείου “Χαρτί και Μολύβι” της Χρυσοβαλάντης Λευτάκη στην Κορώνη, δέχθηκαν μέχρι και χθες το απόγευμα συνολικά 110 βιβλία με χειρόγραφες ευχές, αφιερωμένες στους ανθρώπους οι οποίοι θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Οσοι πάντως βρεθείτε μεθαύριο (ή ζείτε) στην Αθήνα, από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, μπορείτε στον σταθμό μετρό “Κεραμεικός” να χαρίσετε μέσα από τους εθελοντές του WinCancer ένα βιβλίο υπογεγραμμένο με μια ευχή από καρδιάς, σαν ένα προσωπικό δώρο αγάπης και δύναμης στους ασθενείς που νοσηλεύονται σε αντικαρκινικά νοσοκομεία.

Ν.Κ.

 

* Στη φωτογραφία: 35 βιβλία με χειρόγραφες ευχές από το “Χαρτί και Μολύβι”


NEWSLETTER