Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 21:37

Καλαμάτα: Συνεχίζεται η χριστουγεννιάτικη εορταγορά των Παιδικών Χωριών SOS

Γράφτηκε από την

 

Την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εορταγορά οργανώνει η ομάδα στήριξης Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS έως και την Κυριακή 15 του μήνα, στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι των SOS Καλαμάτας θα λειτουργεί πρωί 9-2 και απόγευμα 5-10.

Η εορταγορά προβάλλει την πολύ μεγάλη προσπάθεια και το έργο που επιτελούν τα δύο κέντρα που υποστηρίζουν τις οικογένειες της περιοχής. Τα μόνα έσοδα των Παιδικών Χωριών SOS είναι οι δωρεές από φίλους, ιδιώτες και διάφορες εταιρείες, για να υπάρχει η δυνατότητα υλοποίησης των προγραμμάτων που συμβάλλουν στην καλύτερη ζωή των παιδιών με τις οικογένειές τους.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι οι επισκέπτες, εκτός από χριστουγεννιάτικα δώρα, γλυκά και χειροποίητες κατασκευές, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και αρωματικό ελληνικό καφέ που θα προσφέρει ο Γιώργος Σπίνος.

Εν τω μεταξύ, τα Παιδικά Χωριά SOS διοργανώνουν και παράλληλες δράσεις με την εορταγορά, μετατρέποντας το Πνευματικό Κέντρο σε χώρο γιορτής και αγάπης για τα παιδιά. Το πρωί του Σαββάτου, 11 με 1, το δρώμενο “Ο Αγιος Βασίλης μας περιμένει με εκπλήξεις και ιστορίες!”. Face painting από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, 6-8, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Καλαμάτας θα δίνει πρωτότυπες ιδέες για το τραπέζι των Χριστουγέννων. Και τέλος, την Κυριακή 11 με 1 το πρωί η παιδική χορωδία του Γιώργου Σκλήκα τραγουδά σε ρυθμούς γιορτινούς.