Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011 11:33

Καρναβάλι στις Κροκεές

Γράφτηκε από την

Το Καρναβάλι Κροκεών, ένας θεσμός άρρηκτα συνυφασμένος με την παράδοση και την επικαιρότητα, κλείνει φέτος τα 50 του χρόνια και σας θέλει όλους κοντά του.

Οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η αφίσα της φετινής επετειακής εκδήλωσης σε λίγο καιρό θα πλημμυρίσει την Λακωνία.

Οι φετινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

• Τσικνοπέμπτη:  Το παραδοσιακό κάψιμο του άρματος στην κεντρική πλατεία. Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεων και του Γυμναστικού Χορευτικού Συλλόγου Γυθείου «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ». Θα σερβιριστούν άφθονοι μεζέδες και κρασί προσφορά των γυναικών του χωριού μας.

• Παρασκευή 4 Μαρτίου: Ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών θα λάβει χώρα φέτος στο κατάστημα του Ν. Τσάλτα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος σας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό σε ένα γλέντι με λαϊκή ορχήστρα.

• Σάββατο 5 Μαρτίου: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού-Νηπιαγωγείου διοργανώνουν πάρτυ-μασκέ για τους μικρούς μας φίλους στο Πνευματικό Κέντρο Κροκεών. Μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά, προσφέροντάς τους πολύ χορό, κέφι και διασκέδαση.

•  Κυριακή 6 Μαρτίου: Η έναρξη έχει οριστεί για τις 4 το μεσημέρι με τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου σε ευρωπαϊκούς χορούς. Θα ακολουθήσει η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων και πεζών η οποία θα κλείσει με την ρίψη βεγγαλικών. Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι στην κεντρική πλατεία και στις 7 το βράδυ θα γίνει η κλήρωση του λαχείου που φέτος θα χαρίσει σε έναν τυχερό ένα αυτοκίνητο.

Το Καρναβάλι Κροκέων συνεχίζει παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα και είναι κοντά μας χαρίζοντας σε όλους γέλιο και διασκέδαση εκείνες τις μέρες γι’ αυτό και όποιος θελήσει μπορεί να συμμετάσχει δηλώνοντας συμμετοχή έως και τις 28 Φεβρουαρίου.

Σας περιμένουμε όλους!

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΚΡΟΚΕΑΤΩΝ


NEWSLETTER