Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2010 14:03

Ελληνική βραδιά στην Costa Navarino για Γερμανούς από τα MacDonald's

Γράφτηκε από την

Ελληνική βραδιά για περισσότερους από 650 Γερμανούς επιχειρηματίες της γνωστής αλυσίδας MacDonald's -οι οποίοι συμμετείχαν σε συνέδριο της εταιρείας τους στην Costa Navarino- διοργανώθηκε στο Μάραθο το βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, πέρα από τις ελληνικές γεύσεις και τα τραγούδια, για τις ανάγκες της εκδήλωσης ο Μάραθος απέκτησε μέχρι και... παραλία με αμμουδιά, στην κατάληξη του κεντρικού του πεζόδρομου.
Εκτός από τους Γερμανούς πάντως, απόλυτα ικανοποιημένοι έμειναν και οι ντόπιοι επιχειρηματίες: Οχι μόνο είδαν το Μάραθο να ζωντανεύει σε μια περίοδο που η κίνηση είναι μειωμένη, αλλά συνειδητοποίησαν και τις προοπτικές που ανοίγονται για όλη την ευρύτερη περιοχή από τη λειτουργία της Costa Navarino.
Στη διοργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν διάφορα καταστήματα του Μάραθου.
Από την ψαροταβέρνα «Αργύρης», ο ιδιοκτήτης της Νίκος Θαλασσινός μας είπε:
«Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν μια τεράστια διαφήμιση για την περιοχή μας σε όλη την Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι θα μας φέρει περισσότερο κόσμο. Ο κόσμος αυτός που ήρθε στην περιοχή τις προηγούμενες μέρες ήταν υψηλού επιπέδου τουρισμός. Αυτόν το τουρισμό θέλουμε κι εμείς, και προς τα εκεί πρέπει να προσαρμοστούμε κι εμείς ώστε να έχουμε καλύτερες υπηρεσίες και παροχές.
Οπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, η Costa Navarino μας έχει φέρει πολύ κόσμο στην περιοχή - όχι μόνο στο Μάραθο, αλλά σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Οφείλουμε πολλά σε αυτή την επένδυση που έγινε στην περιοχή μας. Το σημαντικό είναι ότι η κίνηση έγινε από το ξενοδοχείο προς εμάς, που σημαίνει ότι δεν θέλουν ο κόσμος να είναι μόνο στο ξενοδοχείο, αλλά να βγαίνει και έξω. Είναι μια επιβεβαίωση αυτού που έχει πει ο καπετάνιος και ο κ. Αχιλλέας».
Επίσης, από την ψαροταβέρνα «Μαϊστράλι» ο ιδιοκτήτης της Γιώργος Βασιλόπουλος σημείωσε:
«Η παρουσία τόσου κόσμου στην περιοχή μας σημαίνει ανάπτυξη. Αυτό οφείλεται στους δημιουργούς της ΠΟΤΑ και σε αυτούς που λειτουργούν την Costa Navarino, τους οποίους και ευχαριστούμε. Σίγουρα αυτό που έγινε θα βοηθήσει πολύ την περιοχή μας αφού αποκτά μια μεγάλη προβολή - και ειδικά μέσα από τόσο επιχειρηματικό κόσμο.
Γενικά η επένδυση που έγινε στην περιοχή μας με την Costa Navarino έχει ήδη βοηθήσει πολύ τον τόπο μας, και πιστεύουμε στη συνέχεια ακόμη περισσότερο».
Να σημειώσουμε ότι στην ελληνική βραδιά για τους Γερμανούς επιχειρηματίες των MacDonald's, από το κατάστημα του Τάκη Μπούντη προσφέρθηκε γύρος που ετοιμαζόταν στο χώρο του πεζόδρομου, ενώ από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης που επέβλεπαν την όλη εκδήλωση απονεμήθηκε η «Ασημένια κουτάλα» στο μάγειρα Γιάννη Πουλουπάτη από την ψαροταβέρνα «Αργύρης».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER