Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011 22:14

Βραβεύτηκαν μαθητές από Μεσσηνία και Ηλεία σε εκδήλωση στα Πλατάνια

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Βραβεύτηκαν μαθητές από Μεσσηνία και Ηλεία σε εκδήλωση στα Πλατάνια

Σε ένα καταπληκτικό χώρο στο κατάμεστο ανοικτό θέατρο «Νότα Αρνόκουρου» πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η εκδήλωση βράβευσης μαθητών από την Μεσσηνία και την Ηλεία που διαγωνίστηκαν στην έκθεση με θέμα «Ανθρώπινα Δικαιώματα και Εκπαίδευση». Το κοινό στην συνέχεια είχε την ευκαιρία να απολαύσει δωρεάν την θεατρική παράσταση «Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια» με την χορηγία του Κώστα Αρνόκουρου.
Οι εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατανιτών, το Τοπικό Συμβούλιο και το Δήμο Τριφυλίας άνοιξαν με το καλοσώρισμα του αντιδημάρχου Γιάννη Φιλντίση ο οποίος επισήμανε την σημαντική προσφορά του Κώστα Αρνόκουρου στην περιοχή. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας επισήμανε ότι η προσφορά του Κώστα Αρνόκουρου έχει ξεπεράσει τα όρια της Τριφυλίας, ενώ επισήμανε ότι σε εποχές δύσκολες και μίζερες εκδηλώσεις πολιτισμού όπως αυτή είναι αναγκαίες. Ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Λυμπερόπουλος αναφέρθηκε στο διαγωνισμό έκθεσης που έχει θεσπιστεί και ακολούθησαν οι απονομές. Το πρώτο βραβείο δόθηκε στους μαθητές Αναστασία Σταματοπούλου από την β' τάξη Λυκείου Καλαμάτας -την απονομή έκανε ο βουλευτής Δημήτρης Κουσελάς-, στην Μαρία Σαμπαζιώτη γ' τάξης Γυμνασίου Κυπαρισσίας -η απονομή έγινε από τον βουλευτή Οδυσσέα Βουδούρη- και στον Κωνσταντίνο Τσάμη από την γ' τάξη του Γυμνασίου Λάμπειας Ηλείας - η απονομή έγινε από τον αντιπερειφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά.
Τα δεύτερο βραβείο δόθηκε στους μαθητές Ιωάννη Ζουδιάρη από την γ' τάξη Γυμνασίου Τραγανού Ηλείας με την απονομή να κάνει ο Κώστας Αρνόκουρος, στην Αργυρώ Κορομηλά από το 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας με την απονομή από τον δήμαρχο Τριφυλίας Κ. Κόλλια και την Ολγα Κωνσταντακοπούλου από την γ' τάξη Γυμνασίου Παραλίας Καλαμάτας με την απονομή να κάνει ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Σαμπαζιώτης.
Επαινοι δόθηκαν στους μαθητές Παναγιώτη Κυριαζή του 5ου Γυμνασίου Καλαμάτας με την απονομή να κάνει ο αντιδήμαρχος Στάθης Ανδρινόπουλος, Αθανασία Φουντά από το Γυμνάσιο Τραγανού Ηλείας με την απονομή από τον αντιδήμαρχο Γιάννη Μερκούρη, Μαριάννα Μπελτσώνη από το Γυμνάσιο Τραγανού με την απονομή από τον πρόεδρο του ΔΣ Τριφυλίας Γιάννη Καλκαβούρα, Παναγιώτα Γαρίνη του Γυμνασίου Κυπαρισσίας με απονομή από τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Μπακούρο, Ανδρεά Καζάκο από το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας με απονομή από τον πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Πλατανιτών Γιώργο Φωτεινό, Αγγελική Δημογκότση από το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας με την απονομή από τον πρόεδρο ΤΚ Πλατανιών Παναγιώτη Καραγιάννη και τον Γεώργιο Γιαννόπουλο από το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας με την απονομή από τον αντιδήμαρχο Γιάννη Φιλντίση.
Η βραδιά συνεχίστηκε με την θεατρική παράσταση που πρόσφερε άφθονο γέλιο και πολλή μουσική. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Κώστας Καράμπελας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριφυλίας Παναγιώτης Λούτος.

 

 

Στις φωτογραφίες διακρίνονται με τη σειρά οι Αναστασία Σταματοπούλου - Δημήτρης Κουσελάς, Μαρία Σαμπαζιώτη - Οδυσσέας Βουδούρης, Κωνσταντίνος Τσάμης - Παναγιώτης Αλευράς, Ιωάννης Ζουδιάρης - Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Αργυρώ Κορομηλά - Κώστας Κόλλιας, Ολγα Κωνσταντακοπούλου - Γιώργος Σαμπαζιώτης, Παναγιώτης Κυριαζής - Στάθης Ανδρινόπουλος, Μαριάννα Μπελτσώνη - Γιάννης Κακλαβούρας, Γαρίνη Παναγιώτα - Γιώργος Μπακούρος, Γεώργιος Γιαννόπουλος -  Γιάννης Φιλντίσης

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER