Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 15:53

Σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία το 3ο Δημοτικό Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον

Σχολείο ανοιχτό στην κοινωνία είναι το 3ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών με πλούσιες δράσεις και δραστηριότητες που αποδεικνύουν την εξωστρέφειά του.

Το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί διάφορες δράσεις, ενώ προγραμματίζονται και άλλες.
Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων που λειτουργεί στο σχολείο από τις 31 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται την επόμενη Τετάρτη 21 Μαρτίου. Το σχολείο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στο ΚΕΠΕΠΨΥ και στους ανθρώπους που το στελεχώνουν, ιδιαίτερα δε στη Φωτεινή και τη Μελίνα για όσα μοιράστηκαν με όλους τους Τριφύλιους γονείς που συμμετείχαν.
Σε σχετική τους ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί πέρασαν καταπληκτικά στην εκδρομή στον Αετό. Μας μίλησαν για την ιστορία του χωριού, μας ξενάγησαν στο Λαογραφικό Μουσείο, μας κέρασαν κιόλας. Τους ευχαριστούμε πολύ. Θα ξαναπάμε σίγουρα. Κυκλοφόρησε το 2ο φύλλο της εφημερίδας μας. Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του θεατρικού έργου «Σου το είπαν ή το σκέφτηκες». Εκφράζουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που μας παρακολούθησε και μας χειροκρότησε τόσο, μα τόσο ζεστά. Την Πέμπτη 22 Μαρτίου από τις 9 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. θα φιλοξενούμε στο σχολείο μας τον Σύλλογο «Ελληνομνήμονες», οι οποίοι θα ξεναγούν μαθητές και επισκέπτες στην έκθεση ιστορικού υλικού από τον αγώνα του 1821. Σας περιμένουμε.
Γονείς και παλιοί μαθητές του σχολείου μας θα παρελάσουν την 25η Μαρτίου. Θα τους καμαρώσουμε και θα τους χειροκροτήσουμε».


Κ.Μπ.