Παρασκευή, 18 Μαϊος 2018 19:48

“Ενας γάτος… με μεγάλη καρδιά” στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Γράφτηκε από την

“Ενας γάτος… με μεγάλη καρδιά” θα παρουσιαστεί την Κυριακή στις 7 μ.μ. στην αίθουσα “Αχτίδα” των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

Πρόκειται για μια συγκινητική παράσταση που ανεβάζει η θεατρική ομάδα του Δημοτικού, που λειτούργησε για πρώτη χρονιά φέτος με παιδιά από την Ε’ και Στ΄ Τάξη, με συντονίστρια – εμψυχώτρια την Χριστίνα Δίμιζα και υπεύθυνη εκπαιδευτικό την Ιωάννα Κορμά.

Τα παιδιά καθ ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς προετοίμασαν μια παράσταση εμπνευσμένη από το βιβλίο του Λουί Σεπούλβεδα. Η ιστορία ενός γάτου που έμαθε σε ένα γλάρο να πετάει, με στοιχεία από αγαπημένα παραμύθια των παιδικών μας χρόνων, όπως “Ασχημόπαπο”, “Μόγλης”, “Γλάρος Ιωνάθαν”.

Η θεατρική ομάδα αποτελείται από τους: Μαρία Ελπίδη, Λυδία Ζέρβα, Ευσταθία Θεοδωρακοπούλου, Απόστολο Καρτσώνη, Βίκυ Κωστολιά, Φλωρεντία Λέφα, Δήμητρα Μανωλοπούλου, Ηλία Μουργή, Μάρθα Μπουγά, Εκτορα Παπανικολάου, Παναγιώτα Τζικάκη, Ξένια Τσάλτα. Την παράσταση υποστηρίζει κινησιολογικά η Ελενα Σάββα καθηγήτρια φυσικής αγωγής. Σε χορογραφία της παρουσιάζεται η ομάδα ρυθμικής του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά που αποτελείται από τις: Αννα Μαρία Αγγελοπούλου, Ευγενία Κοντοπούλου, Ηλιάνα Κωστοπούλου, Μυρτώ Παπακωνσταντίνου, Μαρία Σταύρου, Δανάη Τσακάκου και Γεωργία Τσίτουρα.