Τετάρτη, 30 Μαϊος 2018 13:58

Education Leaders Awards 2018: Χρυσό βραβείο και φέτος το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από την
Education Leaders Awards 2018: Χρυσό βραβείο και φέτος το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα οι νικητές των Education Leaders Awards 2018 στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, όπου βραβεύτηκε για ακόμη μία χρονιά το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων.

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2016, Gold βραβείο κέρδισε η νηπιαγωγός Γαρυφαλιά Τεριζάκη στην κατηγορία «Καινοτομία στη διδασκαλία», το 2017 Gold βραβείο πήρε το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων στην κατηγορία «Περιβαλλοντική συνείδηση» και φέτος πάλι Χρυσό βραβείο πήρε το 1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων στην κατηγορία «Εκπαιδευτικές επισκέψεις».

Με ευρεία συμμετοχή και περισσότερους από 400 εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 18 Μαΐου τα Education Leaders Awards 2018 powered by RDC Informatics. Στην τελετή απονομής ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων που για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευτούν οι βέλτιστες πρακτικές στον χώρο της εκπαίδευσης.

 

 


NEWSLETTER