Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 21:42

Το Πανεπιστήμιο Frederick στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Το Πανεπιστήμιο Frederick στην Καλαμάτα

 

To Πανεπιστήμιο Frederick είναι ένα ενεργητικό ιδιωτικό πανεπιστήμιο που λειτουργεί στην Κυπριακή Δημοκρατία, μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών προγραμμάτων σπουδών στους τομείς της Επιστήμης, της Μηχανικής, των Επιχειρήσεων, των Τεχνών, της Αρχιτεκτονικής, της Υγείας, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, των Ανθρωπιστικών Επιστημών και της Εκπαίδευσης, με ιδιαίτερη έμφαση στην ακαδημαϊκή έρευνα και είναι ένας από τους κορυφαίους ερευνητικούς οργανισμούς στη χώρα, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνει σεβασμό και αναγνώριση τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Με αφοσίωση στην ακαδημαϊκή αριστεία, την παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προγραμμάτων σπουδών και ενεργητικής έρευνας, το Πανεπιστήμιο Frederick είναι ένας ιδανικός προορισμός για τους νέους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την ελεύθερη σκέψη που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του σύγχρονου κόσμου.

Βασικό γνώρισμα του Πανεπιστημίου μας είναι η ανθρωποκεντρική προσέγγιση, η οποία διέπει όλα τα επίπεδα λειτουργίας του. Στο Πανεπιστήμιο Frederick ο φοιτητής είναι το κέντρο όλων των λειτουργιών μας! Γι’ αυτό αναπτύσσουμε προγράμματα σπουδών που αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες ανάγκες, επικεντρωνόμαστε σε ερευνητικούς τομείς που αντιμετωπίζουν τα σημερινά προβλήματα και αναπτύσσουμε διοικητικές υπηρεσίες που στηρίζουν και προάγουν τη γνώση και τη μάθηση.

Το Πανεπιστήμιο Frederick λειτουργεί σε δύο πόλεις, στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι τόσο η Αγγλική όσο και η Ελληνική, εξαρτάται από το Πρόγραμμα που επιλέγει ο υποψήφιος.

Το Πανεπιστήμιο FREDERICK διοργανώνει βραδιά ενημέρωσης φοιτητών στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ την Τετάρτη 27/6 και ώρα 19.00 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ “REX”, Αριστομένους 26.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση σχετικά με:

• Τα προγράμματα σπουδών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο

• Τα προγράμματα εξ αποστάσεως φοίτησης

• Τις δυνατότητες υποτροφιών

• Τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER