Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 16:28

Μεταπτυχιακό του ΤΕΙ Πελοποννήσου στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα Διοίκησης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μεταπτυχιακό του ΤΕΙ Πελοποννήσου στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα Διοίκησης

Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Τεχνοοικονομικά Συστήματα στη Διοίκηση», που αποτελεί εξέλιξη του υπάρχοντος «Τεχνοοικονομικά Συστήματα στην Υγεία» προκηρύσσει το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΕΙ Πελοποννήσου: “Το νέο πρόγραμμα αποσκοπεί να προσδώσει, με διεπιστημονική προσέγγιση, ακαδημαϊκή γνώση η οποία άπτεται ζητημάτων σχεδίασης και εφαρμογής πολιτικών, καινοτόμων μοντέλων μάναντζμεντ και οργάνωσης, πληροφορικών συστημάτων διοίκησης και εξελιγμένων τεχνολογικά μεθόδων λήψης αποφάσεων στα επιστημονικά πεδία της διοίκησης τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στον κοινωνικό τομέα της οικονομίας. Η εμβάθυνση στα αντικείμενα αυτά όχι απλά σε θεωρητικό αλλά -ιδιαίτερα- σε εφαρμοσμένο επίπεδο αποτελεί βασικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό προσανατολισμό του προγράμματος που το διαφοροποιεί ουσιαστικά από όλα τα υπάρχοντα σήμερα μεταπτυχιακά προγράμματα που αναπτύσσονται στα Α.Ε.Ι. στον ευρύτερο τομέα των επιστημών της διοίκησης και της πληροφορικής και είναι αναγκαία για την ανταπόκριση των στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών στο ταχέως εξελισσόμενο διεθνές περιβάλλον”.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 18 μηνών και οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στα «Τεχνοοικονομικά Συστήματα στη Διοίκηση». Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί ως υποψήφιοι, πτυχιούχοι Α.Ε.Ι. (πανεπιστημίων και ΤΕΙ). Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε 3 εξάμηνα (το τρίτο συνίσταται στη διπλωματική εργασία) και η διδασκαλία βασίζεται σε μικτό σύστημα μάθησης, συνδυάζοντας διά ζώσης και εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Τα δίδακτρα συνολικά ανέρχονται σε 1.980 ευρώ.

Η περίοδος κατάθεσης αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος των υποψηφίων ξεκίνησαν να γίνονται δεκτές από τις 11/6/2018 και ολοκληρώνεται στις 31/7/2018.

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος των υποψηφίων θα υποβάλλονται στη γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ή θα ταχυδρομούνται με την ένδειξη: Γραμματεία Π.Μ.Σ. «Τεχνοοικονομικά Συστήματα στη Διοίκηση» (Αντικάλαμος Μεσσηνίας, Τ.Κ. 24100, τηλ. 27210 45300), από 11/6/2018 έως 31/7/2018 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

Παράλληλα το ήδη υπάρχον ΠΜΣ «Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας» θα συνεχίσει τη λειτουργία του μέχρι και την απονομή των διπλωμάτων αποφοίτησης των ήδη υπαρχόντων φοιτητών του, ενώ δεν θα προχωρήσει σε νέα προκήρυξη . Οσοι ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην Υγεία μπορούν να επιλέξουν από τα μαθήματα επιλογής του νέου ΠΜΣ αυτά της Υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον ιστότοπο http://tms.teipel.gr/.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER