Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018 10:06

Με πανό στον αγιασμό στο 2ο Δημοτικό Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον

 

Με πανό διαμαρτυρίας από τους γονείς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων για την κατάσταση του σχολείου τους έγινε χθες το πρωί ο αγιασμός στο σχολικό συγκρότημα, παρουσία του δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα, ο οποίος έγινε και αποδέκτης παραπόνων.

Οι γονείς ήδη από τις προηγούμενες ημέρες έχουν εκφράσει την έντονη διαμαρτυρία τους βλέποντας τα χρόνια να περνούν και παρά τις υποσχέσεις να μην έχει γίνει κάτι για το σχολείο. Ετσι και χθες επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν αναρτώντας δύο πανό που έγραφαν «Το σχολείο γκρεμίζεται, ο Δήμος αδιαφορεί» και «Θέλουμε ένα καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας». Μάλιστα ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Φωκίων Κοκκαλιάρης σημείωσε ότι αναγκάστηκαν να σκληρύνουν τη στάση τους βλέποντας να υπάρχει αδιαφορία και περιμένουν να δουν με τα μάτια τους αυτά που τους έχουν υποσχεθεί.

Λίγο νωρίτερα ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας στον χαιρετισμό του και πέρα από τις ευχές για τη νέα σχολική χρονιά σημείωσε ότι το έργο έχει δημοπρατηθεί, την Παρασκευή ανοίγουν οι οικονομικές προσφορές και σύντομα ξεκινούν οι εργασίες, υπογραμμίζοντας πως ό,τι έχουν πει, ισχύει.

Κ.Μπ.