Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 08:09

Ορκωμοσία φοιτητών στο ΤΕΙ Πελοποννήσου (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την

 

Είκοσι φοιτητές του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου στην Καλαμάτα ορκίστηκαν χθες στις 11 το πρωί και πήραν τα πτυχία τους, παρουσία φίλων και μελών των οικογενειών τους, σε κλίμα δικαίωσης των προσπαθειών τους αλλά και προβληματισμού για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Ο πρύτανης του ΤΕΙ Ιωάννης Καπόλος ευχήθηκε στους πτυχιούχους “να εκπληρώσετε τους στόχους και τα όνειρά σας” και τους συμβούλευσε να μην αποκόψουν τον ομφάλιο λώρο από το ίδρυμα, αλλά να ενημερώνονται από το Γραφείο Διασύνδεσης. Τους προέτρεψε, μάλιστα, να συνεχίσουν τις σπουδές τους στα μεταπτυχιακά προγράμματα του τμήματός τους.

Ο πρόεδρος του Τμήματος Οδυσσέας Σπηλιόπουλος διαβεβαίωσε ότι οι καθηγητές θα είναι πάντα δίπλα στους αποφοίτους - και παρατήρησε πως πέρα από το δρόμο της αναζήτησης εργασίας υπάρχει και αυτός της συνέχισης των σπουδών και της εμβάθυνσης των γνώσεων στα δύο μεταπτυχιακά.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος Στέφανος Γιακουμάτος τους ευχήθηκε να πετύχουν στη ζωή τους, και καλό κουράγιο στον επαγγελματικό τους στίβο.

Τον όρκο απήγγειλε ο αριστούχος φοιτητής Νεκτάριος Μίνο και ακολουθούσαν οι υπόλοιποι 25.

Στις 12.30 το μεσημέρι, ορκίστηκαν άλλοι 65 πτυχιούχοι από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, 25 από την κατεύθυνση Τοπικής Αυτοδιοίκησης και 40 από την κατεύθυνση Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας.

{yendifplayer type=video youtube=https://youtu.be/OpBy28ukUlU}