Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 18:16

Η Δέσποινα Στυλιανού πρόεδρος στους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον

Η Δέσποινα Στυλιανού εξελέγη νέα πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε Σώμα.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής: Στυλιανού Δέσποινα πρόεδρος, Πέππα Μαρία αντιπρόεδρος, Μιχαλαρέα Αγγελική γραμματέας, Ρεκούμη Γεωργία-Αντωνία ταμίας, Καραμπάτσος Ιωάννης μέλος, Τεριζάκη Γαρυφαλλιά μέλος, Χονδρογιάννη Μαρία μέλος.

Από την πλευρά της η κ. Στυλιανού σε δήλωσή της αναφέρει: «Σε μια εποχή που ο κλάδος πλήττεται τόσο από μνημονιακές δεσμεύσεις όσο και από κυβερνητικές αποφάσεις, η ενότητα, η ομοψυχία, η συνεργασία και η αγωνιστικότητα οφείλουν και πρέπει να είναι οδηγοί και συνοδοιπόροι μας. Με πολλά άλυτα προβλήματα να βρίσκονται στην επικαιρότητα, όπως το σχέδιο νόμου για τους διορισμούς εκπαιδευτικών που απαξιώνει την προϋπηρεσία και περιφρονεί τους συναδέλφους αναπληρωτές που καλύπτουν πάγιες ανάγκες χρόνων της εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας, τη διεκδίκηση των αναδρομικών, την υποχρεωτική δίχρονη προσχολική εκπαίδευση κ.ά., ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και συνεχίζουμε. Με την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων θα ήθελα να τονίσω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς!».

 Κ.Μπ.