Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 09:56

Συγκίνηση και πολλή αγάπη για τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Συγκίνηση και πολλή αγάπη για τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Καλαμάτας

 

Χειροκροτήματα, συγκίνηση και πολλή αγάπη εισέπραξαν χθες τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Καλαμάτας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην καλοκαιρινή γιορτή τους και ταξίδεψαν το κοινό στο μαγικό κόσμο των ελληνικών νησιών.

Η γιορτή αυτή έκλεισε μια ακόμα χρονιά δημιουργίας, διασκέδασης και απόκτησης νέων δεξιοτήτων για τα ξεχωριστά παιδιά και τους εφήβους των ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Εγινε στο χώρο τους, χθες το απόγευμα, στην ανατολική πύλη του παλιού στρατοπέδου.

Αλλη μια εκπαιδευτική χρονιά λοιπόν έκλεισε, με νέες ειδικότητες να έχουν προστεθεί. Η δημιουργική δουλειά με τον πηλό, οι νέοι χοροί που χόρεψαν με την καρδιά τους, τα γλυκά που έφτιαξαν στα μαθήματα ζαχαροπλαστικής και τα μυρωδικά που φύτεψαν με τα χέρια τους, έκαναν και αυτή τη χρονιά για τα παιδιά και τους εφήβους του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Καλαμάτας πιο γεμάτα σε εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις.

Αξίζει να πούμε ότι 3 πίνακες ζωγραφικής των παιδιών φιλοξενήθηκαν στην πανελλήνια έκθεση των ΚΔΑΠ ΜΕΑ στην Πάτρα και εφεξής θα κοσμούν δημόσια κτήρια της πατραϊκής πρωτεύουσας.

Ν.Κ. 


NEWSLETTER