Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2012 10:06

Απονεμήθηκαν τα μετάλλια για τον αγώνα καθετής στο Μάραθο

Γράφτηκε από τον
Απονεμήθηκαν τα μετάλλια για τον αγώνα καθετής στο Μάραθο

Απονεμήθηκαν το Σάββατο τα μετάλλια στους νικητές του αγώνα καθετής που είχε πραγματοποιηθεί με επιτυχία στο Μάραθο στα τέλη Οκτωβρίου. 

Η διοργάνωση του πρώτου αυτού αγώνα ψαρέματος με καθετή, στη θαλάσσια περιοχή του Μαράθου, ανήκει στο Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων και Ναυτικών Αθλημάτων Γαργαλιάνων ''Νηρεύς''. Οι συμμετοχές ήταν αρκετές και όλοι έδειξαν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους, αδιαφορώντας μάλιστα για το ποιος θα βγει πρώτος - αφού πρώτιστο μέλημά τους ήταν να περάσουν μια ευχάριστη Κυριακή.

Πάντως, αναδείχθηκαν και οι νικητές που κατάφεραν να πιάσουν τα περισσότερα ψάρια, στους οποίους τα σχετικά μετάλλια απονεμήθηκαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε το Σάββατο, παρουσία του αντιδημάρχου Τριφυλίας Ευστάθιου Ανδρινόπουλου.

Την πρώτη θέση κατέλαβαν οι Ευστάθιος Καμπύλης και Γεώργιος Παπαδόπουλος, τη δεύτερη οι Διονύσιος Γιατράς και Δημήτριος  Διακουμόπουλος και την τρίτη οι Πέτρος και Κωνσταντίνος Καλκαβούρας.

Ο Σύλλογος "Νηρεύς'', εξάλλου, καλεί όλους τους ερασιτέχνες ψαράδες από την περιοχή της Τριφυλίας να συμμετέχουν στην ενδυνάμωσή του - «για ένα καλύτερο αύριο στις θάλασσες, γιατί όλοι σαν μια δυνατή φωνή μπορούμε να πετύχουμε πολλά για το καλό του τόπου».

 

 


NEWSLETTER