Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2010 13:42

Συνάντηση Τάκη Παπαδόπουλου με τον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ενωσης Αρκάδων

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
  Συνάντηση Τάκη Παπαδόπουλου με τον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ενωσης Αρκάδων

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων Γεώργιο Ζαραφέτα είχε ο διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τάκης Παπαδόπουλος.
Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και ο Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε τον κ. Ζαραφέτα για τις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχει το Νοσοκομείο, για την πορεία εξέλιξης των έργων που θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ, για την νέα θέση της δημιουργίας του Ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Ενηλίκων και Ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Παίδων/Εφήβων, καθώς και για την μελέτη προσθήκης κατ’ επέκταση και καθ’ ύψος του Τραυματιολογικού Κέντρου.
Ακόμη ενημέρωσε τον κ. Ζαραφέτα ότι το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο έχει συμπεριληφθεί στα τριάντα (30) πιλοτικά Νοσοκομεία που επελέγησαν από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και για το σχέδιο δράσης που υλοποιείται σύμφωνα με εξαγγελίες του αρμοδίου Υπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδου.
Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων, ενημερώθηκε ότι κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 26.11.2010 στην Πάτρα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Πολύζου Νίκου, απεδείχθη ότι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο έχει εκπληρώσει τους στόχους του μνημονίου, το οποίο έχει υπογραφεί μεταξύ του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, κατά 100%.
Ο κ. Ζαραφέτας ευχαρίστησε τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Παπαδόπουλο, για την ενημέρωση και του δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη όλων των απόδημων Αρκάδων της Ελλάδας, ώστε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο να καταστεί ένα ισχυρό Περιφερειακό Νοσοκομείο.
Παρέδωσε δε στον Διοικητή έναν φάκελο εγγράφων και δημοσιευμάτων ενεργειών της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων για το θέμα της ίδρυσης Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Παπαδόπουλος, μεταξύ άλλων τονίζει:
Προχωρούμε όλοι μαζί, βήμα – βήμα, για να καταστήσουμε το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η Ευαγγελίστρια» ένα ισχυρό Περιφερειακό Νοσοκομείο.

Από το Γραφείο Τύπου του Παναρκαδικού ΝοσοκομείουΠροσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER