Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011 11:40

Έναρξη νέων προγραμμάτων από το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας το Μάρτιο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας , ενημερώνει όλους τους ενήλικες πολίτες  ότι το μήνα Μάρτιο  θα ξεκινήσουν νέα εκπαιδευτικά προγράμματα  .

Συγκεκριμένα πρόκειται για :

1) Πρόγραμμα  Πληροφορικής ΙΙ  (  word , internet , windows , Βασικές έννοιες ), διάρκεια 50 ώρες

2) Πρόγραμμα  Γερμανικής  Γλώσσας   ( διάρκεια 50 ώρες )

3) Πρόγραμμα Κινηματογράφου  ( διάρκεια 25 ώρες )

 

Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν , ενώ η παρακολούθησή τους οδηγεί, ανάλογα με τη διάρκειά τους, στην απόκτηση "Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης" .

 

Καταλυτική ημερομηνία  κατάθεσης αιτήσεων  , Πέμπτη 03 Μαρτίου 2011

 

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε), του Νομού Αρκαδίας είναι κρατική δομή Δια βίου Εκπαίδευσης (Ν.3369/6-7-2005) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και η λειτουργία του υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ .

 

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι  να περάσουν από τα γραφεία του Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας , (Πν. Κέντρο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως , οδός Μεταμορφώσεως & Αλεού , Τρίπολη  , Ώρες λειτουργίας : 09:00 – 20:00 , τηλ. 2710 – 232524 ) ,  με μια Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου , για περισσότερες πληροφορίες και για συμπλήρωση της απαραίτητης αίτησης .

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER