Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 19:31

Καθαρισμός πρανών του ποταμού Αρι

Γράφτηκε από την
Καθαρισμός πρανών του ποταμού Αρι

Νέος μειοδότης εργολάβος πρόκειται να αναλάβει την υλοποίηση του έργου του καθαρισμού και της διαμόρφωσης πρανών του ποταμού Αρι, μέχρι τις πηγές, προϋπολογισμού 246.000 ευρώ.

Εγκρίνοντας το δεύτερο πρακτικό του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το συγκεκριμένο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου αποδέχθηκε την εισήγηση της επιτροπής διαγωνισμού και απέρριψε την προσφορά του προσωρινού αναδόχου  εργολάβου Γιάννη Τσούση που είχε δώσει έκπτωση 77%(!), γιατί δεν προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η Επιτροπή αποφάσισε να κληθεί ο επόμενος στη σειρά μειοδότης και να προσκομίσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συνέχιση της διαδικασίας επιλογής αναδόχου κατασκευής του έργου. Είναι η εργολάβος Χρυσάνθη Νυδριώτη με έκπτωση 70%. Στο διαγωνισμό είχαν κατατεθεί δύο ακόμα προσφορές, με εκπτώσεις 45% και 18%, αντίστοιχα.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 3 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο και η χρηματοδότησή του προέρχεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.


NEWSLETTER