Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 20:30

Υποτροφίες στη μνήμη του Kαπετάν Βασίλη από την Helmepa

Γράφτηκε από την

Υποτροφία στη μνήμη του επίτιμου προέδρου της, Kαπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, έδωσε η Ελληνική Ενωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος Helmepa σε 3 αποφοίτους του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, την υποτροφία κέρδισαν οι:

Αφροδίτη Γρηγοροπούλου, απόφοιτος του Τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ, για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ecology, Environmental Management and Restoration στο University of Barcelona.

Ελισάβετ Παπάλου, απόφοιτος της Σχολής Ναυτιλίας και Βιομηχανίας του ΠΑ.ΠΕΙ., για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Βιώσιμη Ανάπτυξη στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Παναγιώτα Ιωαννίδου, απόφοιτος της Σχολής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Προστασία, Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμού, στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Επιπλέον δίνονται δύο ακόμα υποτροφίες, από μία στη μνήμη του ιδρυτή της Helmepa Γιώργου Λιβανού και του ιδρυτικού της μέλους Σταύρου Νταϊφά. Οι 5 υποτροφίες είναι συνολικού ύψους 45.000 ευρώ και αφορούν μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου Master’s, μονοετούς διάρκειας, για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.