Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 20:22

Εθελοντές καθάρισαν τους δρόμους για το "Filiatra Run 2018"

Γράφτηκε από την
Εθελοντές καθάρισαν τους δρόμους για το "Filiatra Run 2018"

Εθελοντικό καθαρισμό της διαδρομής από την οποία θα περάσει αυτή την Κυριακή ο 2ος Αγώνας Δρόμου "Filiatra Run 2018" πραγματοποίησαν μέλη και φίλοι του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών την Τρίτη και την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, οι εθελοντές καθάρισαν και από τις δύο πλευρές το δρόμο από Φιλιατρά μέχρι Λιμενάρι και Στόμιο, καθώς και τον δασικό χωματόδρομο ανατολικά της παραλίας του Στομίου. Εκαναν μάλιστα τόσο καλή δουλειά αυτές τις δύο μέρες, που δεν άφησαν ούτε ίχνος σκουπιδιού σε μια ακτίνα περίπου 5 χιλιομέτρων από την έξοδο της πόλης των Φιλιατρών.

Σύμφωνα με τον Α.Ο. Φιλιατρών, στην εθελοντική αυτή δράση συμμετείχαν οι: Βασιλική Αλεξανδροπούλου, Δημ. Αλεξανδροπούλου, Δημήτριος Βασιλόπουλος, Χαρά Γριβοκωστοπούλου, Ιωάννα Δημητρακοπούλου, Παύλος Καψιμάλης, Χρήστος Μητράκος, Εφη Μιχαλακοπούλου, Χρήστος Μπαρκάς, Χαράλαμπος Ντούνος, Δημήτριος Πούλος, Παναγιώτης Σκορδάκης, Μιρέλλα Σύλλα και Εφη Τεριζάκη.

Παρά την κούραση, η ικανοποίηση για το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε σ' ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο όλων των εθελοντών – οι οποίοι ευχήθηκαν “κάποια στιγμή να γίνει αντιληπτό ότι η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και απόδειξη παιδείας και πολιτισμού!”.


NEWSLETTER