Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 18:21

Η “Καθαρή Μάνη” για καμπάνια στον Κάμπο

Γράφτηκε από την

Επιτυχημένη χαρακτηρίζει ο σύλλογος “Καθαρή Μάνη”, σε σχετική ανακοίνωσή του, την περιβαλλοντική καμπάνια που διοργάνωσε στον Κάμπο, σε συνεργασία με το εκεί Δημοτικό Σχολείο, καθώς και συλλόγους της περιοχής.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας αυτής, σημειώνει η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, “οι μικροί μαθητές καθάρισαν το σχολείο τους και έμαθαν να ξεχωρίζουν τα ανακυκλώσιμα υλικά, τοποθέτησαν τα οργανικά απορρίμματα στον κομποστοποιητή του κτήματος Φοίφα που βρίσκεται στο προαύλιο του σχολείου”, ενώ στη συνέχεια “ακολούθησε ενημέρωση με διαφάνειες για τα περιβαλλοντικά προβλήματα και τις δράσεις του συλλόγου για την αντιμετώπισή τους”.

Αναφέρεται, ακόμα, ότι οι μικροί εθελοντές, “φορώντας μπλουζάκια του συλλόγου ξεχύθηκαν στο χωριό Κάμπος μαζί με την διευθύντρια Σίσυ Πλακονούρη, καθάρισαν και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια στους κατοίκους, ενώ κάποιοι εθελοντές καθάρισαν τον κεντρικό δρόμο Σταυροπηγίου – Κάμπου”.

Ο σύλλογος καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του, εκφράζει ευχαριστίες, προς τον Δήμο Δυτικής Μάνης, την διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κάμπου, “καθώς και όλους όσοι με ενθουσιασμό συμμετείχαν, μικρούς και μεγάλους, δίνοντας το καλό παράδειγμα του ενεργού πολίτη – εθελοντή”.