Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 18:37

Ξεκίνησε και στην Καλαμάτα η εκστρατεία του “Let’s do it Greece”

Γράφτηκε από την
Ξεκίνησε και στην Καλαμάτα η εκστρατεία του “Let’s do it Greece”

Το έναυσμα για την εκστρατεία του “Let’s do it Greece”, η οποία θα κορυφωθεί το Μάιο του 2020, δόθηκε χθες στην Καλαμάτα.

Σε συνάντηση στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, με τη συμμετοχή του εμπνευστή της πανελλαδικής εθελοντικής εκστρατείας “Let’s do it Greece” Νίκου Κιούση μεταξύ άλλων, φυτεύτηκε συμβολικά από το δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο και τους άλλους συμμετέχοντες ένα ελαιόδεντρο, το οποίο “ριζώνει τις προσπάθειες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια”, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Βασιλόπουλος.
Με δήλωσή του, ο δήμαρχος τόνισε πως ο Δήμος Καλαμάτας έχει αγκαλιάσει αυτήν την εθελοντική προσπάθεια και θα συνεχίσει να την υποστηρίζει με την ίδια διάθεση και το ίδιο σθένος. Επίσης, τόνισε ότι ο δήμος θα προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος, ώστε στις 10 Μαΐου, του χρόνου, να πραγματοποιηθούν ξεχωριστές εκδηλώσεις, που θα πλαισιωθούν από τις πρωτοβουλίες των σχολείων.

Στο επίκεντρο θα τεθεί από το δήμο μια μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης.
Οπως επισημάνθηκε, με κεντρικό σύνθημα “Ρίζες που μας ενώνουν”, ξεκινά ένα μεγάλο εθελοντικό ταξίδι σε όλη τη χώρα, με στόχο να ενωθούν χιλιάδες άνθρωποι που μοιράζονται τα ίδια όνειρα για ένα καλύτερο περιβάλλον, δημιουργώντας την εθνική Ελλάδος για το περιβάλλον.


 


NEWSLETTER