Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 17:24

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης “αντιγράφει” το Νοσοκομείο Καλαμάτας 

Γράφτηκε από την

Κλιμάκιο μηχανικών από τα Νοσοκομεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης επισκέφτηκαν χθες το Νοσοκομείο Καλαμάτας, προκειμένου να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για την λειτουργία του συγκροτήματος αυτοπαραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσης.

Το κλιμάκιο μηχανικών αποτελούμενο από την Αρτεμη Σπανάκη, πολιτικό μηχανικό της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, τον Μανώλη Παπαδόγιαννη, μηχανολόγο μηχανικό του Νοσοκομείου Χανίων και τον Στάθη Γρυπάρη μηχανολόγο μηχανικό του Νοσοκομείου Ηρακλείου, συναντήθηκαν με τον διοικητή του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργο Μπέζο και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, μηχανικούς Αναστάση Βλαχοδημητρόπουλο και Σοφία Κορακοβούνη. 

Κατά την συνάντηση ο Γ. Μπέζος διαβεβαίωσε ότι η Διοίκηση και τα στελέχη του Νοσοκομείου Καλαμάτας θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις, έτσι ώστε να βοηθήσουν και άλλα Νοσοκομεία που επιθυμούν να προχωρήσουν σε τέτοιες δράσεις. Τόνισε μάλιστα ότι η εξοικονόμηση πόρων θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για κάθε Διοίκηση και «όλοι μας να δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ του κάθε  Ελληνα φορολογούμενου πολίτη».