Πέμπτη, 18 Μαϊος 2017 17:24

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Ενίσχυση του Τμήματος Επειγόντων με 7 μόνιμους γιατρούς 

Γράφτηκε από την

Την άμεση ενίσχυση του Τμήματος Επειγόντων του Νοσοκομείου Καλαμάτας με 7 μόνιμους ειδικευμένους ιατρούς και τη λειτουργία νέου τακτικού γυναικολογικού ιατρείου, προανήγγειλε χθες ο Γιώργος Μπέζος.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εργασιών στην είσοδο των Επειγόντων, επανήλθε με νεότερη ανακοίνωση στο Facebook για «την ειλημμένη απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας να ενισχυθεί άμεσα το ΤΕΠ με την πρόσληψη 7 μόνιμων ειδικευμένων ιατρών». Σημειώνεται ότι στην είσοδο (εξωτερικά) έγινε και ένα γκράφιτι με τη μορφή του πατέρα της Ιατρικής Ιπποκράτη και τη φράση «Αγνώς δε και οσίως διατηρήσω βίον τον εμόν και τέχνην την εμήν» από τον ιπποκράτειο όρκο. 

Εν τω μεταξύ, στο εσωτερικό του νοσοκομείου ξεκίνησαν οι εργασίες για την δημιουργία ενός νέου τακτικού γυναικολογικού ιατρείου. Το ιατρείο θα λειτουργεί σε χώρο πλησίον της Γυναικολογικής Κλινικής, κι αυτό γιατί -σύμφωνα με σχετική εξαγγελία του κ. Μπέζου- προγραμματίζεται να δημιουργηθεί «μια ολοκληρωμένη και ενιαία χωροταξική οντότητα παροχής υπηρεσιών υγείας σε γυναικολογικά θέματα».

Ν.Κ.