Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 10:19

Μέτρα για το "φακελάκι" προαναγγέλλει ο Μπέζος 

Γράφτηκε από την

 

 

Η διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσσηνίας παίρνει μέτρα για τους γιατρούς που υπηρετούν στα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού και ενδεχομένως ζητάνε «φακελάκι».

Η πρωτοβουλία αυτή του Νοσοκομείου θα ανακοινωθεί επίσημα στα μέσα αυτού του μήνα, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του διοικητή του Γιώργου Μπέζου, ο οποίος επανήλθε χθες στο θέμα αυτό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο Γ. Μπέζος αναφέρει στη σχετική ανάρτηση:

«Επανέρχομαι στην προχθεσινή μου ανάρτηση περί χρηματισμού των ιατρών ΕΣΥ, παθητικής δωροδοκίας, φακελάκι κ.λπ., διότι κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι, εντός και εκτός Νοσοκομείου, μίλησαν για παλικαρισμούς και πυροτέχνημα Μπέζου. Ακούστε λοιπόν κύριοι, τίποτα από τα δύο δεν ισχύει και προσωπικά δεν το έχω ανάγκη. Πρόκειται για απόλυτα κεντρική, συλλογική, συνειδητή και πολιτική επιλογή που τουλάχιστον για το Νοσοκομείο Καλαμάτας θα το πάμε κάτω-κάτω. Μάλιστα μαθαίνω ότι έρχονται από το υπουργείο Υγείας και μέτρα-εξπρές με ηλεκτρονική μορφή όπως και αυστηροποίηση της νομοθεσίας για τους ''φακελάκηδες'', προκειμένου να πηγαίνουν με την μία σπίτι τους.

Οσο για μας, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες ο σχεδιασμός μας στο θέμα αυτό, όπου και θα ανακοινωθεί στα μέσα Γενάρη η δέσμη των μέτρων και πρωτοβουλιών που θα λάβουμε! Και τουλάχιστον στο βαθμό που μας γνωρίζετε όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε αποδείξει ότι προτιμούμε περισσότερο τις πράξεις και λιγότερο τα λόγια!».