Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 08:26

Ενημέρωση για το φαρμακείο του αύριο στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

"Το φαρμακείο του αύριο - βασικός πυλώνας της υγείας" ήταν το θέμα της διημερίδας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου στην Καλαμάτα -στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου "Elite City Resort"- και η οποία απευθυνόταν σε φαρμακοποιούς, γιατρούς και επαγγελματίες του κλάδου της υγείας.

Στο πλαίσιο της διημερίδας, που διοργάνωσε ο όμιλος "Pharma group ΑΕ" στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα, αναλύθηκαν πολλά από τα θέματα υγείας και επιχειρηματικότητας που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες - λειτουργούς υγείας, ακαδημαϊκούς, φαρμακοποιούς, καθώς και τους συνεργάτες τους, από όλη την Πελοπόννησο.

Στη διάρκεια των δύο ημερών πραγματοποιήθηκαν 20 ομιλίες και 3 στρογγυλά τραπέζια, με επίκεντρο θέματα ενημέρωσης υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης διαχείρισης φαρμακείου, επικοινωνίας και πιστότητας πελάτη, καθώς και νέων τάσεων στο επάγγελμα. Θεματικούς πυλώνες της εκδήλωσης αποτέλεσαν το φαρμακείο του αύριο - κεντρικός άξονας υπηρεσιών πελατών, στρατηγικό μάρκετινγκ - ανάλυση αγοράς, management χώρου και ανθρώπινου δυναμικού, νέες τεχνολογίες, συναισθηματική νοημοσύνη και επικοινωνία, νέο θεσμικό πλαίσιο στο χώρο της υγείας.