Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 13:30

Εκδήλωση στην Καλαμάτα για τον σακχαρώδη διαβήτη

Γράφτηκε από την
Εκδήλωση στην Καλαμάτα για τον σακχαρώδη διαβήτη

Εκδήλωση στην Καλαμάτα για τον σακχαρώδη διαβήτη διοργανώνει σήμερα Σάββατο στις 6.30 μ.μ., στο “Elite City Resort”, η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα, με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών της Μεσσηνίας.

Ειδικότερα, η εκδήλωση γίνεται για 6η συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του 11ου πανελλήνιου συνεδρίου της Εταιρείας και τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Μεσσηνίας «Γλυκιά Μεσσηνία» και του Δήμου Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στην εκδήλωση θα προεδρεύσει ο Ν. Γκιούλος και θα προλογίσει ο Ι. Κυριαζής. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Α. Καρούνου. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα έχει ομιλητές τους Ι. Ντούπη, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα “Παχυσαρκία και σακχαρώδης διαβήτης”. Θ. Λάππα, με θέμα “Διατροφικές συστάσεις στον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2”. Ι. Παπαδόπουλο, με θέμα “Αυτοέλεγχος - Γλυκαιμικοί στόχοι”. Α. Κουτσοβασίλη, με θέμα “Σύντομη γνωριμία με τα αντιδιαβητικά δισκία”. Α. Μακρή, με θέμα “Ινσουλινοθεραπεία και άλλες ενέσιμες θεραπείες στον σακχαρώδη διαβήτη”. Κ. Σγούρο, με θέμα “Μικρο- και μακροαγγειακές επιπλοκές του σακχαρώδη διαβήτη”.


NEWSLETTER