Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 10:44

7-8 Ιουνίου το Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
7-8 Ιουνίου το Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας

 

Στις 7 και 8 Ιουνίου, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, θα διεξαχθεί φέτος το 11ο Συνέδριο Υγείας Μεσσηνίας.

Το Συνέδριο, το οποίο διοργανώνει η Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας, είναι πλέον θεσμός ο οποίος έχει ξεπεράσει τα στενά τοπικά όρια αποκτώντας ευρύτερη καταξίωση στον ιατρικό κόσμο.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας "είναι σταθερά προσηλωμένη στη συνέχιση και τη βελτίωση αυτού του θεσμού, με σκοπό την ανάδειξη της Μεσσηνίας στον ιατρικό και επιστημονικό κόσμο, την παρακολούθηση των ιατρικών εξελίξεων και τη βελτίωση όλων μας μέσα από την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων".

Την προσπάθεια αυτή πλαισιώνουν Μεσσήνιοι καθηγητές Ιατρικής με πανελλήνια και παγκόσμια καταξίωση, οι οποίοι -συνεχίζει η ανακοίνωση- προσθέτουν σημαντικό επιστημονικό βάρος στο συνέδριο με την ενεργό παρουσία τους και την συμμετοχή τους. Συγκεκριμένα, στην ακαδημαϊκή επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου συμμετέχουν ο ομότιμος καθηγητής Νοσηλευτικής Γιώργος Μπαλτόπουλος, ο καθηγητής Παθολογίας και Νεφρολογίας Ιωάννης Μπολέτης, ο καθηγητής Γαστρεντερολογίας Γιώργος Παπαθεοδωρίδης, η αν. καθηγήτρια του Τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ Μαρία Γαζούλη και ο επίκουρος καθηγητής Παθολογίας Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.

Το προκαταρτικό πρόγραμμα αλλά και λεπτομέρειες για το συνέδριο μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα: https://iemescongress2019.frei.gr/


NEWSLETTER