Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 07:54

Ειδικότητα ιατρών στην Ουρολογική Κλινική Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Ειδικότητα ιατρών στην Ουρολογική Κλινική Καλαμάτας

 

Η Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας επιλέχθηκε από το υπουργείο Υγείας για να κάνουν την ειδικότητά τους για ένα έτος στην Ουρολογία ειδικευόμενοι ιατροί.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Μεσσηνίας: "Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη και μετά από σχετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας δόθηκε η έγκριση για την αναγνώριση της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ως κατάλληλης για την εκπαίδευση ιατρικού προσωπικού για ένα έτος στην ειδικότητα της Ουρολογίας".

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι "η Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας είναι στελεχωμένη με επαρκές ιατρικό προσωπικό (συντονιστή διευθυντή και δύο επιμελητές Α’) το οποίο είναι απόλυτα εξοικειωμένο με όλες τις νεότερες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές που απαιτεί η σύγχρονη Ουρολογία, αναίμακτες και ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές (minimal invasive surgery)".

Σημειώνεται ακόμη ότι λειτουργεί Εξωτερικό Τακτικό Ουρολογικό Ιατρείο, με ειδικά ιατρεία: Ιατρείο Προστάτη, Ιατρείο Ακράτειας Ούρων καθώς και Τμήμα Ενδοσκοπήσεων.


NEWSLETTER