Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 08:09

Προσεχώς οι προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Προσεχώς οι προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

 

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας γνωστοποιεί ότι "συνεχίζονται οι προσλήψεις σε ιατρικό προσωπικό".

Η ανακοίνωση της διοίκησης έρχεται μία μέρα αφότου δημοσιεύτηκε στον τοπικό Τύπο και τα ηλεκτρονικά μέσα η επιστολή προς το υπουργείο Υγείας της προέδρου του Σωματείου Ειδικευμένων Ιατρών ΕΣΥ Ν. Μεσσηνίας, Εφης Γεωργιοπούλου, για το έλλειμμα σε ιατρικό προσωπικό, με συνέπεια την οριακή λειτουργία του Νοσοκομείου Μεσσηνίας.

Οσον αφορά το χθεσινό δελτίο του Νοσοκομείου, αυτό αναφέρει ότι "το Νοσοκομείο Καλαμάτας προχωρά στην πρόσληψη 5 ακόμη νέων επικουρικών ιατρών διετούς σύμβασης για την κάλυψη των αναγκών του".

Συγκεκριμένα, "εγκρίθηκε η πρόσληψη 3 επικουρικών ιατρών ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής, Χειρουργικής και Καρδιολογίας εκ των οποίων ήδη ένας ιατρός ακτινολόγος και ένας ιατρός χειρουργός έχουν αναλάβει υπηρεσία - ενώ "τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται η έγκριση πρόσληψης ακόμα 2 επικουρικών ιατρών ειδικότητας Παθολογίας και Χειρουργικής".

Και η ανακοίνωση καταλήγει με την επισήμανση ότι "οι διορισμοί των ανωτέρω ιατρών θα βαρύνουν τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του νοσηλευτικού ιδρύματος".

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER