Κυριακή, 04 Αυγούστου 2019 09:24

Αναμένει διορισμούς γιατρών η διοίκηση του Νοσοκομείου Kαλαμάτας

Γράφτηκε από την
Αναμένει διορισμούς γιατρών η διοίκηση του Νοσοκομείου Kαλαμάτας

 

Για τις ελλείψεις ειδικευμένων ιατρών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας απαντά με ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οπως αναφέρει συγκεκριμένα:

«Με αφορμή τα δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με ελλείψεις ειδικευμένων ιατρών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας η Διοίκηση του Νοσοκομείου κάνει γνωστά τα παρακάτω:

Τις επόμενες ημέρες δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) 4 μόνιμοι διορισμοί ιατρών ΕΣΥ. Ειδικότερα διορίζονται οι ιατροί: Παθολόγος (Τσάλτα Παναγιώτα-Δανάη). Χειρουργός-Διευθύντρια ΤΕΠ (Λυμπεροπούλου Δήμητρα). Παιδοψυχίατρος (Δεληγιάννη Ευθυμία) και ψυχίατρος (Παπαχρονοπούλου Βασιλική)».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι «τις προηγούμενες ημέρες εγκρίθηκε η πρόσληψη τριών επικουρικών ιατρών ειδικοτήτων (1 Ακτινοδιαγνωστικής, 1 Χειρουργικής και Καρδιολογίας) όπου οι δύο από αυτούς (ο Παναγόπουλος Δημήτριος στη Χειρουργική και ο Χρυσαύγης Βασίλειος στο Ακτινολογικό) ήδη ανέλαβαν υπηρεσία και αναμένεται η πρόσληψη ενός ακόμα καρδιολόγου».

Συνεχίζοντας, η διοίκηση του Νοσοκομείου ενημερώνει ότι «ολοκληρώνεται η διαδικασία αξιολόγησης για την πρόσληψη μόνιμου παθολόγου-ογκολόγου όπως επίσης και για τις θέσεις μόνιμων Επιμελητών Β’ διαφόρων ειδικοτήτων για την στελέχωση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας, οι οποίες καθυστέρησαν λόγω των εθνικών εκλογών». Και καταλήγοντας αναφέρει:

«Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας θέλει να γνωρίσει σε όλη τη μεσσηνιακή κοινωνία ότι αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας υπηρετούν 68 μόνιμοι ειδικευμένοι ιατροί και 32 επικουρικοί ιατροί διαβεβαιώνοντας ότι η εφημέρευση του Νοσοκομείου Καλαμάτας είναι ασφαλής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προκύπτουν έκτακτες ανάγκες για τις οποίες καθημερινά η Διοίκηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και το υπουργείο Υγείας προκειμένου να βρίσκονται λύσεις». Και όσον αφορά το νοσηλευτικό προσωπικό: «Αυτή τη στιγμή υπηρετούν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 292 άτομα μόνιμο προσωπικό και 35 άτομα επικουρικό προσωπικό, έχοντας βελτιωθεί κατά πολύ ο βαθμός στελέχωσης των νοσηλευτικών τμημάτων».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER