Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 21:51

Διαβεβαιώσεις για λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

 

Τη διαβεβαίωση ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν για την άρτια λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων από το διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη.

Η πρόεδρος Ξένια Στρατικοπούλου και μέλη του Δ.Σ. συναντήθηκαν μαζί του στην Πάτρα όπου και του εξέθεσαν τα προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο με τις σοβαρές ελλείψεις που δυσχεραίνουν την ομαλή λειτουργία του.

Για τη συνάντηση αυτή υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από το Σύλλογο Εργαζομένων όπου τονίζεται: «Αξιότιμοι συνάδελφοι και πολίτες του Δήμου Τριφυλίας, το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας σας ενημερώνει ότι στις 6-11-2019 είχαμε συνάντηση με τον νέο διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας κ. Ιωάννη Καρβέλη, στην Πάτρα. Αιτήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας και μετά από μία εποικοδομητική συζήτηση και παρόλο το σύντομο χρονικό διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος διοικητής εξέφρασε πως είναι διατεθειμένος να πράξει κάθε τι δυνατόν για την άρτια λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας».

Κ.Μπ.