×

Προειδοποίσηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64
Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011 20:49

Την απόλυση του Ραπτέα αποφάσισε το ΔΣ της ΕΑΣ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Την απόλυση του Ραπτέα αποφάσισε το ΔΣ της ΕΑΣ Μεσσηνίας

Την οριστική απόλυση από την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας του τέως γενικού της διευθυντή Δημήτρη Ραπτέα αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Διοικητικό της Συμβούλιο, που συνεδρίασε χθες το μεσημέρι, απόντος του αντιπροέδρου Κανέλλου Κυριακού.
Η απόφαση αυτή, όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα σταλεί στην ΠΑΣΕΓΕΣ η οποία θα αποφανθεί οριστικά.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπέρ της οριστικής απόλυσης τάχθηκαν 9 μέλη του Δ.Σ. (Γιώργος Γιαννακόπουλος, Φώτης Δημητρόπουλος, Κώστας Κατσούλης, Βασίλης Κοζομπόλης, Νίκος Κοτταρίδης, Παναγιώτης Κόττος, Γιώργος Λαζόγιαννης, Ηλίας Ντονάς και Κώστας Χρυσανθακόπουλος).
Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι την πρόταση για τρίμηνη απόλυση, την οποία έκανε ο Μιχάλης Αντωνόπουλος, υπερψήφισαν ο ίδιος και 3 ακόμη σύμβουλοι: οι Γιώργος Καμαρινός, Κώστας Μαντζούνης και Πάνος Παγάνης.
Τέλος, από την ίδια πηγή έγινε γνωστό ότι υπήρξε και τρίτη πρόταση από τον Αριστείδη Γιαννακόπουλο, να επιβληθεί στο Δ. Ραπτέα ανάλογη ποινή με αυτή που το Δ.Σ. επέβαλε στην τέως προϊσταμένη λογιστηρίου της ΕΑΣ Μεσσηνίας. Δεν έγινε όμως αποδεκτή, με συνέπεια το εν λόγω μέλος του Σώματος να απέχει από την ψηφοφορία.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER