Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016 17:41

Συνέδριο Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Συνέδριο Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων στη Μεσσήνη

Το 1ο και ιδρυτικό συνέδριο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ) πραγματοποιείται στη Μεσσήνη, στην αίθουσα του Δημαρχείου, αύριο Κυριακή στις 10 το πρωί.

Σε ανακοίνωση των συλλόγων που είχαν την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της Ομοσπονδίας, αναφέρεται ότι η ΟΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου «δεν είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε τώρα. Είναι μια προσπάθεια που έρχεται από μακριά, που τη στιγμή που οι κυβερνητικές ομοσπονδίες (ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, ΣΥΔΑΣΕ) ευλογούσαν την κυβερνητική πολιτική, την ΕΕ και την ΚΑΠ. Αγροτικοί Σύλλογοι, επιτροπές αγώνα, επιτροπές μπλόκων, πάλευαν ενάντια σε όλα αυτά, συσπειρωμένοι στο πλαίσιο αιτημάτων των 68 μπλόκων. Η ΟΑΣΠΠ δημιουργείται, ώστε να συμβάλει στην παραπάνω κατεύθυνση οργάνωσης της μικρομεσαίας αγροτιάς στην Πελοπόννησο».

Επισημαίνεται πως «οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις της μικρομεσαίας αγροτιάς του προηγούμενου διαστήματος σε όλη την Ελλάδα, δείχνουν την αναγκαιότητα για αυτή την κίνηση».

Οι σύλλογοι που έχουν υπογράψει για τη δημιουργία της Ομοσπονδίας, είναι: Αγροτοκτηνοτροφικοί Σύλλογοι Ν. Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσήνης. Ενωτικός Αγροτικός Σύλλογος Ν. Κορινθίας. Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER