Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2011 21:53

Τα "παπαγαλάκια" βρήκαν ελλείμματα στην ΕΑΣ - Να μην προτρέχουν, απαντά ο Κοζομπόλης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τα "παπαγαλάκια" βρήκαν ελλείμματα στην ΕΑΣ - Να μην προτρέχουν, απαντά ο Κοζομπόλης

Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η εικόνα των απογραφών που πραγματοποιεί η ΕΑΣ Μεσσηνίας στα προϊόντα της, στις εγκαταστάσεις της, ενόψει της νέας παραγωγικής κι εμπορικής περιόδου. Αυτό είπε στην "Ε" ο πρόεδρος της Ενωσης Βασίλης Κοζομπόλης, απαντώντας σε πληροφορίες που κυκλοφορούν πως βρέθηκαν ελλείμματα, ενώ συνέστησε «να μην προδικάζουμε», μίλησε για "παπαγαλάκια" που προτρέχουν και παρατήρησε ότι ενημέρωση θα υπάρξει στο ερχόμενο Δ.Σ. της οργάνωσης, μέσα στον Οκτώβριο.
«Ακόμα δεν έχουμε στοιχεία. Κάποια ελλείμματα, φύρα, μπορεί να προβλέπονται από τη νομοθεσία», ανέφερε ο κ. Κοζομπόλης. Συνέστησε πως «δεν πρέπει να προδικάζουμε» και είπε ότι «ακόμα δεν ξέρουμε αν υπάρχουν ελλείμματα. Είμαστε στο στάδιο της καταμέτρησης». Υποστήριξε ότι «κάποια "παπαγαλάκια" προτρέχουν», επικρίνοντας όσους βιάζονται.
Ο πρόεδρος της ΕΑΣ παρατήρησε πως «απογραφές γίνονταν και πριν, δεν είναι η πρώτη χρονιά που γίνονται. Και γίνονται από τους ορκωτούς» υπενθυμίζοντας ότι «για το καλαμπόκι στο Μελιγαλά, για ελλείμματα πριν από κάποια χρόνια, είχε απολυθεί άνθρωπος». Ανέφερε ότι «κάθε χρόνο παίρνουμε αποφάσεις και καταλογίζουμε ελλείμματα πάνω από κάποιο ποσοστό, που ορίζεται από τη νομοθεσία» και διαβεβαίωσε πως «στο επόμενο Δ.Σ. θα έχουμε εικόνα». Για παράδειγμα ανέφερε ότι «το προεδρικό διάταγμα προβλέπει φύρα 7% με 10% στις ελιές».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER