Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011 20:32

Γραμματέας στην ΠΑΣΕΓΕΣ εξελέγη ο Βασίλης Κοζομπόλης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Γραμματέας στην ΠΑΣΕΓΕΣ εξελέγη ο Βασίλης Κοζομπόλης

Γραμματέας στην ΠΑΣΕΓΕΣ εξελέγη χθες ο πρόεδρος της ΕΑΣ Μεσσηνίας Βασίλης Κοζομπόλης, παίρνοντας τη θέση του Αχιλλέα Καραγκιοζόπουλου που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα.
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα, που όλοι οι συνάδελφοι με στήριξαν», δήλωσε στην "Ε" ο κ. Κοζομπόλης - και σημείωσε πως «ήρθα να καλύψω ένα μεγάλο κενό που άφησε ο χαμός του Αχ. Καραγκιοζόπουλου».
Ο πρόεδρος της ΕΑΣ σημείωσε ότι «στο επόμενο διάστημα η ΠΑΣΕΓΕΣ θα ασχοληθεί με τη νέα ΚΑΠ, καθώς αυτό είναι το κυρίαρχο θέμα. Και είναι θέμα οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό». Ηδη χθες η οργάνωση εξέφρασε σοβαρές διαφωνίες για την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που παρουσιάστηκε από τον αρμόδιο επίτροπο. Αποφάσισε μάλιστα στην επόμενη συνεδρίαση να αναθέσει μελέτη σκοπιμότητας σχετικά με τη νέα ΚΑΠ, ώστε να καταλήξει σε συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις που θα τις καταθέσει στο υπουργείο.
Ο κ. Κοζομπόλης παρατήρησε ότι ο ίδιος θα παραμείνει στην τιμητική θέση του γραμματέα της ΠΑΣΕΓΕΣ για 2 μόλις μήνες, καθώς χθες το Δ.Σ. της οργάνωσης αποφάσισε τη διεξαγωγή εκλογών στους πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς το Νοέμβριο και στην ΠΑΣΕΓΕΣ στις 22 Δεκεμβρίου. Στους συνεταιρισμούς γιατί η θητεία τους λήγει τον Οκτώβριο και θα έχουν προβλήματα στις συναλλαγές τους με τις τράπεζες. Και στην ΠΑΣΕΓΕΣ γιατί, όπως επισημάνθηκε χθες, τα μέλη της διοίκησης δε θέλουν να παραμείνουν με την παράταση που δίνει ο νέος νόμος έως τις 30 Ιουνίου 2012, αλλά να εκλεγεί νέα διοίκηση (έστω προσωρινή αν εφαρμοστεί ο καινούργιος νόμος) από τους νυν αντιπροσώπους.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER