Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011 21:22

Προβλήματα συναλλαγών στην ελαιοκομική περίοδο

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Προβλήματα συναλλαγών που αφορούν την ίδια τη λειτουργία τους, ενόψει της νέας ελαιοκομικής περιόδου, αναμένεται να αντιμετωπίσουν σύντομα συνεταιρισμοί της Μεσσηνίας. Και αυτό γιατί τούτες τις ημέρες λήγει η θητεία των διοικήσεων και κανείς δεν ξέρει αν θα πρέπει να κάνουν εκλογές ή να παραταθεί η θητεία τους.
Το πρόβλημα επεσήμανε στην "Ε" ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γλυφάδας Θανάσης Κατσάς, τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε συναλλαγή με τις τράπεζες, για να λειτουργήσουν τα ελαιοτριβεία». Σημείωσε ότι «την κόντρα μεταξύ του υπουργού και της ΠΑΣΕΓΕΣ δεν μπορεί να την πληρώνουν οι συνεταιρισμοί και οι αγρότες. Ζητάμε να μας ξεκαθαρίσουν τι πρέπει να γίνει, αν θα πρέπει να κάνουμε εκλογές για νέα διοίκηση».
Ο κ. Κατσάς ζήτησε άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση για το νέο νομοσχέδιο, για να ξέρουν τι προβλέπεται ακριβώς και τι πρέπει να κάνουν. «Να δούμε τι μας συμφέρει, αν πρέπει να παραμείνουμε ως συνεταιρισμός ή να συνενωθούμε με άλλους», παρατήρησε ο πρόεδρος του Α.Σ. Γλυφάδας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER