Τρίτη, 09 Μαϊος 2017 18:10

Αιτήσεις μελισσοκόμων για εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σλοβακία 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αιτήσεις μελισσοκόμων για εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σλοβακία 

Μέχρι την Παρασκευή αυτής της εβδομάδας μπορούν οι ενδιαφερόμενοι μελισσοκόμοι να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου «Δήμητρα» Κυπαρισσίας στην Σλοβακία.

Στη συγκεκριμένη δράση θα συμμετάσχουν 14 μελισσοκόμοι από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, οι οποίοι  θα ταξιδέψουν στην Νίτρα της Σλοβακίας μέσω του προγράμματος Erasmus +. Το πρόγραμμα κατάρτισης περιλαμβάνει επισκέψεις σε μελισσοκομεία, σε  μονάδες τυποποίησης μελιού, ιδιωτικές και συνεταιριστικές, και σε ερευνητικά ινστιτούτα της Σλοβακίας που ασχολούνται με τον κλάδο της μελισσοκομίας.  

Η κατάρτιση θα διαρκέσει δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα από τις 20 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές καθημερινά από τις 9 π.μ. έως 1 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «Δήμητρα» Κυπαρισσίας.

Δικαιούχοι είναι μελισσοκόμοι από την περιοχή της Τριφυλίας ηλικίας έως 40 ετών, ενώ επιθυμητή είναι η γνώση αγγλικών. Επίσης, για το ταξίδι χρειάζεται να έχουν αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου (να έχει το ονοματεπώνυμο και στα Λατινικά) ή διαβατήριο σε ισχύ.

Κατά την διαδικασία επιλογής θα γίνει προσπάθεια να εκπροσωπηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες γεωγραφικές περιοχές της Τριφυλίας.

Οι παραγωγοί πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο της αίτησης στα γραφεία του Κέντρου «Δήμητρα» Κυπαρισσίας. Μαζί τους πρέπει να έχουν τα εξής δικαιολογητικά: Φωτοτυπία του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Αντίγραφο μελισσοκομικού βιβλιαρίου. Υπεύθυνη δήλωση (την συμπληρώνουν στα γραφεία μας).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου «Δήμητρα» Κυπαρισσίας Γιώργο Τσουμάνη, στα τηλέφωνα 27610 22116 και 6934-796092. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER