Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 00:10

Στα ταμεία της Αγροτικής για να πάρουν την επιδότηση έσπευσαν οι παραγωγοί

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στα ταμεία της Αγροτικής  για να πάρουν την επιδότηση έσπευσαν οι παραγωγοί

Στα καταστήματα της ΑΤΕ έσπευσε χθες ο αγροτικός κόσμος της Μεσσηνίας για να πάρει την επιδότηση. Στο κεντρικό της Καλαμάτας από νωρίς η κίνηση ήταν μεγάλη και έως τη 1 το μεσημέρι είχαν περάσει 700 περίπου άτομα από τα ταμεία. Συνολικά, όπως μας ενημέρωσαν, κατά τη διάρκεια της ημέρας πέρασαν πάνω από 1.000 άτομα, καθώς πολλοί προσήλθαν στα γραφεία για ενημέρωση, για να δουν αν και πόσα χρήματα μπήκαν στο λογαριασμό τους. Επιπλέον αρκετοί σήκωσαν χρήματα με την κάρτα τους από το ΑΤΜ της τράπεζας. Το συνολικό ποσό της επιδότησης που πιστώθηκε στο κεντρικό κατάστημα της Αγροτικής στην Καλαμάτα, ήταν 4.405.722,50 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η καταβολή αφορούσε το 50% της επιδότησης, από το οποίο παρακρατήθηκε το 50% της εισφοράς για τον ΕΛΓΑ. Το υπόλοιπο 50% αναμένεται να δοθεί το Δεκέμβριο.

Ο διευθυντής επιδοτήσεων της ΕΑΣ Μεσσηνίας Κώστας Πέτροβας παρατήρησε ότι τα προβλήματα και οι διαμαρτυρίες ήταν λιγότερες σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές κι επεσήμανε πως αφορούσαν κυρίως τις μεταβιβάσεις, που ακόμα δεν έχει εγκρίνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ. Ο κ. Πέτροβας κάλεσε όποιον παραγωγό έχει πρόβλημα και δεν πήρε επιδότηση, να περάσει από την Ενωση, για να βρεθεί η αιτία του προβλήματος και να αναζητηθεί η λύση του.

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER