Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 09:11

Ψάχνουν 16 παγιδοθέτες σε Μάνη και Πυλία 

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ψάχνουν 16 παγιδοθέτες σε Μάνη και Πυλία 

 

Δεκαέξι παγιδοθέτες αναζητεί και πρόκειται να προσλάβει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Μεσσηνίας, για τη Μάνη και την ευρύτερη περιοχή της Πύλου.

Ολα αυτά ενώ βγαίνει και ο Ιούλιος και η ανάρτηση των παγίδων, για την έγκαιρη υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας, θα έπρεπε να έχει γίνει από τα μέσα Ιουνίου.

Για τις περιοχές αυτές του νομού, μειοδότης παγιδοθέτης αναδείχθηκε η Ενωση Μεσσηνίας που αποφάσισε τελικά να μην δεχθεί το έργο, καθώς το έχασε σε άλλες 8 περιοχές που είχε δείξει ενδιαφέρον κι ενώ παραμένει απλήρωτη για το περσινό έργο των παγίδων που υλοποίησε στο μεγαλύτερο μέρος της Μεσσηνίας.

Η διεύθυνση θα δεχθεί αιτήσεις από αύριο Παρασκευή έως και την Τρίτη 1η Αυγούστου, για παγιδοθέτες για περιοχές του Δήμου Δυτικής Μάνης (Τ.Κ. Αβίας, Δολών, Κάμπου, Σταυροπηγίου, Καρδαμύλης, Τραχήλας, Αγ. Νίκωνος, Θαλαμών, Λαγκάδας, Νομιτσί, Πλάτσας, Προαστίου, Εξωχωρίου, Νεοχωρίου Λεύκτρου, Αγίου Νικολάου, Ριγκλίων) και του Δήμου Πύλου - Νέστορος (Τ.Κ. Γλυφάδας, Ικλαινας, Κυνηγού, Πηδάσου, Λαχανάδας).

Απαραίτητα δικαιολογητικά είναι: Αίτηση. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της ταυτότητας. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πρόσφατης έκδοσης, από τον οικείο δήμο ή κοινότητα. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολύτεκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό δήμου ή κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή τους κατάσταση ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας είναι: Βεβαίωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 27213 61206, 27210 95831, στον Ανδρέα  Κρασσακόπουλο και τη Δήμητρα Δημητρούλια.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER