Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 08:54

11.240 ενστάσεις για τους δασικούς χάρτες στη Μεσσηνία 

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
11.240 ενστάσεις για τους δασικούς χάρτες στη Μεσσηνία 

 

Ξεπέρασαν και τις 11.000 οι ενστάσεις για τους δασικούς χάρτες στη Μεσσηνία, καθώς μέχρι χθες το πρωί είχαν υποβληθεί 11.240 για την ακρίβεια, στη Διεύθυνση Δασών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το διευθυντή Δασών Γιώργο Σωτηρόπουλο, είχαν υποβληθεί μεταξύ άλλων και 1.788 ενστάσεις για πρόδηλα (προφανή) σφάλματα, για τα οποία οι πολίτες δεν πληρώνουν τέλη. 

Ο διευθυντής δεσμεύτηκε ότι σε όλες τις ενστάσεις που θα εξεταστούν, αν αποδειχθεί πως υπάρχει πρόδηλο σφάλμα, θα επιστρέφονται τα χρήματα που έχουν καταβληθεί για το τέλος αντίρρησης.

Χθες, δύο μέρες πριν την ολοκλήρωση της προθεσμίας κι ενώ αναμενόταν μια ακόμα παράταση, η τελευταία πιθανότατα, που δόθηκε τελικά μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών στο ισόγειο υπήρχε ουρά από κόσμο έως το μεσημέρι.

“Περιμέναμε αρχικά 5.000 με 6.000 ενστάσεις, αλλά η ανάρτηση των δασικών χαρτών έγινε για πρώτη φορά και ήταν άγνωστα τα δεδομένα που είχαμε”, σχολίασε ο κ. Σωτηρόπουλος, απαντώντας σε ερώτησή μας για τις περισσότερες από 11.000 ενστάσεις.

Γ.Σ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER