Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 08:11

Ρύθμιση χρεών στο ΓΟΕΒ Παμίσου

Γράφτηκε από την
Ρύθμιση χρεών στο ΓΟΕΒ Παμίσου

 

Τους οφειλέτες παραγωγούς καλεί ο ΓΟΕΒ Παμίσου, να ρυθμίσουν και να πληρώσουν τα χρέη τους προς τον οργανισμό.

Σε ανακοίνωση - πρόσκλησή του σημειώνει ότι “λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που επικρατεί στη χώρα μας, ο οργανισμός παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών τους σε άτοκες δόσεις και τα καλεί όπως απευθυνθούν στην υπηρεσία του για περισσότερες πληροφορίες”. Διευκρινίζει, μάλιστα, ότι οι πληρωμές μπορούν να γίνουν και μέσω POS.

Το Δ.Σ. του οργανισμού υπενθυμίζει ότι “σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία προβλέπεται πως οι ΟΕΒ οφείλουν να αποστείλουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των μελών τους α) στην αρμόδια ΔΟΥ προς είσπραξη και β) στον ΟΠΕΚΕΠΕ για παρακράτηση ποσοστού της επιδότησης που δικαιούνται”.

Η διοίκηση του ΓΟΕΒ παρατηρεί ότι με βάση τα οικονομικά στοιχεία “περίπου το 50% των μελών του οργανισμού έχουν εξοφλήσει τα χρέη τους, συμβάλλοντας στην εύρυθμη λειτουργία του”. Ακόμα, ενημερώνει πως έχει ξεκινήσει τον φετινό καθαρισμό του αποστραγγιστικού δικτύου, βάσει προτεραιοτήτων και διαθέσιμων πόρων και υπενθυμίζει ότι “τα εγγειοβελτιωτικά έργα του ΓΟΕΒ Παμίσου λειτουργούν ανταποδοτικά και η πληρωμή των δαπανών γίνεται μέσω της είσπραξης των προβλεπόμενων εισφορών από τα μέλη του οργανισμού”.


NEWSLETTER