Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 14:29

Κρίσιμη συνέλευση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον

 

Γενική συνέλευση έχει προγραμματίσει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Γαργαλιάνων για το Σάββατο στις 7 μ.μ. με θέμα συζήτησης την πορεία του συνεταιρισμού και τη λήψη αποφάσεων.

Η συνέλευση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ακόμη δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία πώλησής του, ενώ και η ελαιοκομική περίοδος ήδη έχει ξεκινήσει.

Οπως είναι γνωστό η γενική συνέλευση του συνεταιρισμού έχει αποφασίσει την πώλησή του προκειμένου να αντεπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Μάλιστα η συνέλευση είχε εγκρίνει την πώληση σε επιχειρηματία από την Αμερική που εκπροσωπήθηκε μέσω δικηγορικού γραφείου, ενώ πριν ένα μήνα εγκρίθηκε και η τροποποιημένη πρόταση που κατέθεσε ο υποψήφιος αγοραστής, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της αγοραπωλησίας. 

Χθες έληξε και η περίοδος ενστάσεων για την τελευταία απόφαση -δεν υπήρξε κάποια ένσταση- ωστόσο δεν έχει παρατηρηθεί πρόοδος στη διαδικασία της αγοραπωλησίας και όπως είναι φυσικό επικρατεί αγωνία και ανησυχία στα μέλη και στη διοίκηση. Με δεδομένα όλα αυτά και με την ελαιοκομική περίοδο να ξεκινά, υπάρχει διάχυτη η ανησυχία του κόσμου και κυρίως των μελών του συνεταιρισμού για το μέλλον. Ολα αυτά αναμένεται να συζητηθούν στην ερχόμενη γενική συνέλευση και να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον του συνεταιρισμού.

 

 

Κ.Μπ.