Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017 12:30

Απογραφή αιγοπροβάτων μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Απογραφή αιγοπροβάτων μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου στη Μεσσηνία

Στην ετήσια απογραφή του ζωικού τους κεφαλαίου για τον φετινό χρόνο υποχρεούνται να προβούν μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου οι κάτοχοι εκμετάλλευσης αιγοπροβάτων στα κατά τόπους Αγροτικά Κτηνιατρεία στη Μεσσηνία, όπως επισημαίνουν με σχετικές ανακοινώσεις τους οι Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Μεσσηνίας και Τριφυλίας, τονίζοντας παράλληλα ότι υποχρέωση απογραφής έχουν και οι εκμεταλλεύσεις με μηδενικό ζωικό κεφάλαιο.

Συγκεκριμένα, κατά την απογραφή πρέπει να υποβληθούν: α) Αντίγραφο της σελίδας του μητρώου που περιλαμβάνει την απογραφή, σωστά και πλήρως ενημερωμένο, καθώς μη ενημερωμένα μητρώα δεν θα γίνονται δεκτά, β) αντίγραφο μητρώου φαρμακευτικής αγωγής, δελτίο εμβολιασμού ή /και δελτίο ορολογικού ελέγχου και αντίγραφο άδειας λειτουργίας σταβλικών εγκαταστάσεων.

Η κοινοποίηση της απογραφής, σημειώνεται στην ανακοίνωση, μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά, μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://e-services. minagric. gr, ακολουθώντας τις οδηγίες που είναι αναρτημένες. Μετά την υποβολή της απογραφής εκδίδεται σχετική βεβαίωση που εκτυπώνεται και επισυνάπτεται στο μητρώο τους και κατατίθεται στις άνω ΔΑΟΚ.

Καταλήγοντας η ανακοίνωση τονίζει ότι οι κτηνοτρόφοι, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, θα πρέπει να προσέρχονται στο Αγροτικό Κτηνιατρείο της περιοχής τους μεταξύ 8 και 11 το πρωί, κατά τις εργάσιμες ημέρες.


NEWSLETTER