Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 21:22

Εκτακτη σύγκληση συμβουλίου της Ενωσης ζητούν 8 σύμβουλοι

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εκτακτη σύγκληση συμβουλίου της Ενωσης ζητούν 8 σύμβουλοι

Τη σύγκληση έκτακτου Δ.Σ. της ΕΑΣ Μεσσηνίας για να συζητηθούν σοβαρά θέματα της οργάνωσης, ζητούν από τον πρόεδρο Βασίλη Κοζομπόλη, 8 σύμβουλοι, οι 4 - 5 από τους οποίους προέρχονται από την πλειοψηφία, αλλά έχουν διαφοροποιηθεί εδώ και καιρό. Μάλιστα, προσδιορίζουν τη συνεδρίαση για την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 το βράδυ, στα γραφεία του εργοστασίου της Θουρίας. Με την κίνησή τους αυτή εκφράζουν τη δυσαρέσκεια και την αντίδρασή τους για την ακινησία της ηγετικής ομάδας και την ολιγωρία του προέδρου όπως λέγεται, στη συζήτηση και την προώθηση της λήψης αποφάσεων για ζητήματα που αφορούν το παρόν και κυρίως το μέλλον της οργάνωσης και του συνεταιριστικού κινήματος.
Μεταξύ των 5 συνολικά θεμάτων, κυριαρχεί η σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης σχετικά με το νέο νόμο για τους συνεταιρισμούς και το πώς θα συνεχίσει να λειτουργεί η Ενωση. Ακόμα, ζητούν την ανάθεση μελέτης βιωσιμότητας για την ΕΑΣ και να ληφθεί απόφαση για αίτημα προς τη ΣΚΟΣ, για την αγορά 50 τόνων σταφίδας για τις ανάγκες των εξαγωγών της Ενωσης.
Τα άλλα δύο θέματα που θέτουν, είναι η συζήτηση και η λήψη απόφασης για το πόρισμα της επιτροπής ελαιολάδου με ημερομηνία 21 Φεβρουαρίου και τον ορισμό υπεύθυνου - διαχειριστή προγράμματος και επιτροπής παρακολούθησης για τον κανονισμό 1220.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER