Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 21:19

Λάδι από το Λεύκτρο σε δημότες του Κορυδαλλού

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Λάδι από το Λεύκτρο σε δημότες του Κορυδαλλού

Ελαιόλαδο σε πολίτες του Δήμου Κορυδαλλού, χωρίς μεσάζοντες, σε πολύ καλή τιμή, χαμηλή για τον κόσμο, θα πουλήσει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Νεοχωρίου Λεύκτρου. Πρόκειται για φετινό έξτρα παρθένο λάδι των παραγωγών - μελών του, που θα διατεθεί τυποποιημένο σε συσκευασία 5 λίτρων με τη φίρμα του συνεταιρισμού, στην τιμή των 3,06 ευρώ το λίτρο. Οπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Κορυδαλλού, που ανέλαβε την πρωτοβουλία και απευθύνθηκε στη Μεσσηνιακή Μάνη, καθώς υπήρχαν πολλά αιτήματα δημοτών για φθηνό και ποιοτικό ελαιόλαδο, το προϊόν έχει ελεγχθεί από το Γενικό Χημείο του Κράτους και είναι πολύ καλό ποιοτικά.
Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Παρασκευάς Τζανετέας επεσήμανε ότι η τιμή είναι χαμηλή και συμφέρουσα για τον κόσμο του Δήμου Κορυδαλλού και σημείωσε πως απώτερος στόχος είναι η προβολή του ποιοτικού ελαιολάδου της Μάνης και η εξασφάλιση πελατείας και για τα επόμενα χρόνια, καθώς λόγω της κρίσης έχουν μειωθεί φέτος οι παραγγελίες.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από το συνεταιρισμό του Λεύκτρου στις 28 Μαρτίου, στο δημοτικό πάρκινγκ Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη και Πλαταιών).

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER